Multiple graphics cards/BGA/dual monitor setup problem

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

westonbyrne

Thread Starter
Joined
Oct 25, 2007
Messages
41
okay, having trouble dual monitor setting up my cousin's pc. in the device manager, under display, it shows ATI Radeon HD 3200 Graphics, and, ATI Radeon 4200 Series. now. I tried to setup a second monitor to it through vga, but it didn't detect the second monitor. monitor is fine. the original wasn't detected in the second one either. stays in power saver mode like it is plugged into nothing.

i am too a picture to show you the back of the pc. i know what to do once the monitor is detected, to enable the small greyed out second display in the display settings, but only ONE monitor box is shown.

much help would be appreciated =)

(the old monitor is plugged in to the left, and below, the lone bga port is the one we are trying to use.)

 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top