Multiple instances of application being created

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

rr12

Thread Starter
Joined
Sep 8, 2004
Messages
3
XP Pro with auto updates. On opening an application, multiple instances are created. MS Outlook- 20 instances, Lotus Notes - 50 password splashscreens, Norton System Works(Pro 2003 with update subscription) - 4 instances. When I try to close one another is generated. Sometimes group close works. Ad-Aware had not been run in 2 months and 115 objects were found and removed. Maybe it is some better they were removed and on reboot. Shut down not working properly. Started yesterday when trying to open MS Word as editor in Outlook. Later seemed to hang when attempting to open a Word attachment in Notes. Both were caused by multiple instances being created. Norton Scan found no viruses.
 

rr12

Thread Starter
Joined
Sep 8, 2004
Messages
3
I recall that Outlook had defaulted to a white font and I had to change it to auto color for each new message. I looked for a way to save it as a default and wound up messing with the normal.dot file. I believe that is where I started getting into trouble.

Norton says no virus, Ad-Aware finds nothing.

Every application generates from 17 to 50 instances. I have not been able to download anything.

I have been able to get to the control panel and remove XP Office Pro.

I want to try to re-install XP Pro to "repair". I have inserted the Windows XP Pro Upgrade version 2002 CD into the drive and restarted the machine. I can't seem to boot in Safe Mode with F8. I can get to Explorer and click on setup.exe. I get 17 instances of Windows Installation and can't get past the agreement splash screen.
 

~Candy~

Retired Administrator
Joined
Jan 27, 2001
Messages
103,706
Also, if you want to email me with your email address, I will foward you a copy of hijack this.
 

~Candy~

Retired Administrator
Joined
Jan 27, 2001
Messages
103,706
Also, received your email, hijackthis.exe sent.

Depending on your mail server, that may be blocked.....let me know.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top