Music Playback Problems

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Tim Underwood

Thread Starter
Joined
Oct 27, 2006
Messages
85
For some reason when i try and play a song (this has only happened over the last couple of days) only the bass plays (on the sub) and nothing else. I have checked all the sound levels for each speaker and they are all fine. The driver is working fine, made sure that the sound card was selected in the playback devices etc and this is fine but still same problem.
I don't understand why. . .

Any ideas?

Kind Regards
Tim
 
Joined
Jan 1, 2006
Messages
140
do you have multiple media players installed? i assume you have. open each media player and check the equalizers on each of them. some media players will actually change the sound levels of the computer directly and not just within the software
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top