Mutimedia controller/video controller

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

bonkers72

Thread Starter
Joined
Oct 11, 2003
Messages
932
OS XP Home. When I go to device manager, there are yellow question marks in group "other devices": multimedia controller, mutimedia video controller. I tried to get the driver for them but states I need the disk. I don't know what it is. Everything seems to be working fine. :(
 
Joined
Dec 19, 2005
Messages
146
well...if there isnt a problem, then there isnt a problem. do you have a seperate audio/video card from your mother board or is all of that stuff onboard. if its onboard then you can google the name and serial on the mobo to find out what type it is and get the drivers

same thing if it is not onboard but do it respectively for each card.
-mphair
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top