my computer connects to internet but i can't browse help!

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

lilxlao

Thread Starter
Joined
Nov 2, 2007
Messages
1
my computer connects to the internet but i cant browse can someone help mee?

Also additional info:im running on a cable modem that connects to my belkin router which connects to my computer

i tried everything i could i looked up things on the internet with another computer i have that uses a usb connector...

addictional info will be added upon request

thx. =]
 

etaf

Wayne
Moderator
Joined
Oct 2, 2003
Messages
65,484
how do you know its connected to internet ?

it maybe spyware issue however,

try this
ipconfig /all

TWO Methods to do that - some people have problems with ONE----

ONE ---------------------------------
start
run
cmd
ipconfig /all

rightclick in the box
select all
enter
control key + C key - to copy
then reply here and
control key + V to paste

TWO -----------------------------------------------

Start, Run, CMD to open a DOS window and type:

IPCONFIG /ALL >C:\RESULT.TXT

Open C:\RESULT.TXT with Notepad and copy/paste the entire results here.


NEXT lets see if you can get out onto the internet with both names and IP's - its possible the IP number you get back on the first test is different to the one I post {I'm in UK} so use the number you get instead of mine

------------------------------------------------
try ping the name and then the IP see below

start
run
cmd

C:\Documents and Settings\wayne>ping {the default gateway ipaddress you got above }


C:\Documents and Settings\wayne>ping google.com
Pinging google.com [64.233.187.99] with 32 bytes of data:

Reply from 64.233.187.99: bytes=32 time=120ms TTL=243
Reply from 64.233.187.99: bytes=32 time=107ms TTL=243
Reply from 64.233.187.99: bytes=32 time=102ms TTL=243
Reply from 64.233.187.99: bytes=32 time=101ms TTL=243

Ping statistics for 64.233.187.99:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 101ms, Maximum = 120ms, Average = 107ms
C:\Documents and Settings\wayne>ping 64.233.187.99
Pinging 64.233.187.99 with 32 bytes of data:

Reply from 64.233.187.99: bytes=32 time=116ms TTL=243
Reply from 64.233.187.99: bytes=32 time=113ms TTL=243
Reply from 64.233.187.99: bytes=32 time=113ms TTL=243
Reply from 64.233.187.99: bytes=32 time=111ms TTL=243

Ping statistics for 64.233.187.99:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 111ms, Maximum = 116ms, Average = 113ms

C:\Documents and Settings\wayne>
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top