My fast-run icons near bottom start disapear

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

niggaz

Thread Starter
Joined
Aug 1, 2004
Messages
3
I have realy problem with this...
My fast-run icons near bottom start disapear.
I don't know what is wrong,
I have newest Ad-Aware, Spy-Bot and anti-virus programs...

Please help
 
Joined
Mar 8, 2004
Messages
2,326
In Registry Editor (Start > Run... > regedit), navigate to:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon

2. Find the "Userinit" key
3. it probably contains:

%system32%\wsaupdater.exe,

where %system32% represents the path to the System32 folder. For example, C:\Windows\System32

4. Instead of wsaupdater.exe, the data should contain userinit.exe,. Using the example above, change it to:

C:\Windows\System32\userinit.exe,

Do not forget to add the comma at the end!!!

5. Close the Registry Editor and reboot your computer.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top