My gaming headset problem

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

mrdailyminecraft

Thread Starter
Joined
Feb 2, 2013
Messages
1
Well I have recently bought a turtle beach z11 gaming headset. I will plug in the device and the microphone works perfectly on it.
But for some reason when i go to manage audio devices and go to playback tab it will only show the speakers option. When i plug it in it will give me a pop up saying an audio device has been plugged in but it will not show up in the tab. any help would be much appreciated thanks!
 
Joined
Dec 28, 2004
Messages
8,256
Hello & Welcome to Tech Guy forum.

Please provide your computer's brand, model and model #.

Please run this forum's system info utility & post the results.
http://library.techguy.org/wiki/TSG_Valuable_links

Edit:
Would you describe yourself as a beginning, intermediate or advanced computer user?

Please go to the device manager,
set "view" to display hidden devices"
expand "sound video & game controllers"
create a screen shot
attach it to your reply.

End Edit

RF123
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top