My Server slows down after running

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

silvershield

Thread Starter
Joined
Jan 20, 2005
Messages
469
Hi, I am running a Webserver (Apache, MySql) and Teamspeak Server, and FSHOST ( Server for Flight Simulator). This is all done on a dedicated machine, and after a while (12 hours, the server slows down dramatically. Ping times go from 60 to 600. The only way to fix this that i know of is to reboot. How do I get this so it stays stable for longer???

It is running on an Intel Pentium 4 Processor (2.6GHZ) with 512MB ram and Integrated Graphics.
 
Joined
Jun 3, 2006
Messages
862
Its possible that over time (12 hours), many users are on your servers, and they are so busy processing these things, they slow down.
 

silvershield

Thread Starter
Joined
Jan 20, 2005
Messages
469
But once it "slows down" it stays like that...Page file problems possibly? But when it gets "slow" its reading about 170 MB free
 
Joined
Jun 3, 2006
Messages
862
What do you mean by getting slow? Is it simply a slow ping, or is the whole system rather unresponsive?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top