1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

My USB ports don't seem to be working

Discussion in 'Hardware' started by Foxy Gogo, Sep 24, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Foxy Gogo

    Foxy Gogo Thread Starter

    Joined:
    Feb 9, 2006
    Messages:
    52
    Sheesh, since I put together this new PC, I sure have been to this site a lot.:p
    Anyways, I put my jumpdrive into my PC, but it wouldn't pick it up. I tried both ports, but nothing. I checked the mobo disk, and one of the options is for USB, but when I clicked on it, it said I need the SP1 because the drivers are included. I checked the disk in Explorer and clicked the USB icon and it said I already had the USB drivers from SP1.:confused:
     
  2. Alex Ethridge

    Alex Ethridge

    Joined:
    Apr 10, 2000
    Messages:
    9,038
    You mentioned SP1 but not which OS. I assume XP. Get SP2 and try again. If running 2000, get SP4.

    Also, be sure all USB is turned on in the BIOS.
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/503942

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice