Mysterious Microphone

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

tray616

Thread Starter
Joined
Feb 8, 2013
Messages
1
Hey guys, I have a microphone that I cant seem to get to work. I have two computers and the microphone works fine on one of them, which is Windows XP. My other computer which is Windows 7 however does not even recognize the microphone. I'm not sure why but if I click on recording devices it has a microphone icon but says it isnt plugged in. When I go to properties it says it should be plugged into a front jack. So naturally I went to plug the microphone I do have into a jack in the front, only problem is there aren't any in the front, only in the back. I also have the option to plug my microphone into my speakers, there is a jack for it in the controls for my speakers, but again nothing comes up if I use this option. I think all of my drivers are up to date but I'm not positive. If anyone has a solution I would greatly appreciate it. -Thanks tray616
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top