1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

#Name? In Access 2010

Discussion in 'Business Applications' started by gowans, Jun 27, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. gowans

    gowans Thread Starter

    Joined:
    Jul 19, 2009
    Messages:
    45
    I currently have a form with a subform located. When i first open the form the details in the subform are correct, but when i use / navigate through the form the details in the subform suddenly disaapear and display #Name? error. What could be the cause?
     
  2. OBP

    OBP Trusted Advisor

    Joined:
    Mar 8, 2005
    Messages:
    18,834
    The Underlying Record Source is having a problem.
    Are you using a Table or a query as the record source?
    What are you using as the Master/Child link between the 2 forms?
     
  3. gowans

    gowans Thread Starter

    Joined:
    Jul 19, 2009
    Messages:
    45
    Using a query, I've managed to solve this aswell although i unsure as too whether it was the problem.

    In the code i was using = "" instead of = Null
    Now change to =Null
    Never had this problem before and a few months ago it was working perfectly. But fingers crossed it is a permenant fix
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/1058768