1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

NAS and Server 2008

Discussion in 'Networking' started by benb2a, Feb 29, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. benb2a

    benb2a Thread Starter

    Joined:
    Feb 29, 2012
    Messages:
    7
    This seems to be a common question on many forums but I have yet to find an adequate solution. In connecting my Seagate NAS 440 to my Server 2008 R2 and joining it to the domain, I am no longer able to access it through the browser by the IP address. If I run the NAS utility it finds no process on the other end of the pipe. If I attempt by NetBios Name it connects just find. The issue is I have some devices on my network (Scanners/Copiers) that don't communicate well with anything but the IP address. I have tried firmware upgrades, DNS Forward/Reverse Lookup, NS2 Authentication Level, reinstallations on both ends and nothing seems to work. Please help with any information.
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/1043246