Need computer help!

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

uninstaal

Thread Starter
Joined
Feb 12, 2005
Messages
3
Alright you guys...this situation has really confused me quite a bit. I started off buying a DemonX case for my eMachines computer. I put everything in the new case and turned it on. I saw the lights and my fans going and it looked like the computer was running fine. However, I looked over at my monitor and it was showing a black screen. I pulled out the monitor cable from my cpu and i got the "Check connection" message. This means that it was registering that it was connected yet it wasnt really turning on all the way. Now, i got frustrated and put everything back in the old case and got it running perfectly with the monitor. whats the deal???

Here are the specs of my computer:
AMD 3200+
450W PSU
160GB HD
Soundblaster Audigy 2
Nvidia Ge-force 4 Intergrated
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top