Need help fixing blog related issue

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

junkie40

Thread Starter
Joined
Dec 6, 2011
Messages
1
I don't know if this is where to ask for blog help or not, I am lost when it comes to attempting to fix a computer issue. I spent two separate days posting a blog with text and pictures, and then when i went to preview my work, it wouldn't come up like it usually does. Not only that, but all the work was totally lost, like it was unable to save. This happened twice in the last few days when i have tried to update my blog. It shows the title of the post as a saved draft, but there is nothing there..........VERY frustrating!! I don't know if this is related, but I was trying to get community help on eBay about it, and on that site I was able to post a question, choose a subcategory, but at the "square" where i was supposed to be writing my question, nothing! (although i have no problem posting this here) Is this some sort of virus or an easy fix? I know pretty much nothing about correcting a problem and would have to be walked through step by step. I sure hope there is someone who can get me back on track, I have no idea why this suddenly started! thank you!

(windows XP)
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top