Need help installing weather on taskbar with active F degree

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. The original thread starter may use the Report button to request it be reopened but anyone else with a similar issue should start a New Thread. Watch our Welcome Guide to learn how to use this site.

skeeter5000

Thread Starter
Joined
Apr 15, 2001
Messages
162
Tech Support Guy System Info Utility version 1.0.0.9
OS Version: Microsoft Windows 10 Pro, 64 bit, Build 19043, Installed 20201221154802.000000-360
Processor: AMD Athlon(tm) II X4 635 Processor, AMD64 Family 16 Model 5 Stepping 3, CPU Count: 4
Total Physical RAM: 6 GB
Graphics Card: ATI Radeon HD 4200, 256 MB
Hard Drives: C: 452 GB (312 GB Free); D: 931 GB (564 GB Free);
Motherboard: FOXCONN 2AB1, ver 1.00
System: American Megatrends Inc., ver HPQOEM - 20100907, s/n MXX0460L55
Antivirus: PC Matic Super Shield, Enabled and Updated

Hello All, I need some help on installing a weather app in my taskbar, that will show active F. degrees. I now have
one showing that does not change. Always 68 F. I have downloaded the weather app and I can't get it to install.
I can not get the old one showing to delete or remove either.

I don't know what else to comment, so if you have questions, please ask.
The app just shows "weather"

Thanks for any help on this,
Skeeter5000
 

Couriant

James
Moderator
Joined
Mar 26, 2002
Messages
42,564
Are you referring to the temperature/weather icon on the bottom right in the taskbar?
 

Couriant

James
Moderator
Joined
Mar 26, 2002
Messages
42,564
That is part of Microsoft and changes with an internet connection. To confirm the temp doesn’t change at all?
 

flavallee

Frank
Trusted Advisor
Joined
May 12, 2002
Messages
84,600
OS Version: Microsoft Windows 10 Pro, 64 bit, Build 19043, Installed 20201221154802.000000-360
Processor: AMD Athlon(tm) II X4 635 Processor, AMD64 Family 16 Model 5 Stepping 3, CPU Count: 4
Total Physical RAM: 6 GB
Graphics Card: ATI Radeon HD 4200, 256 MB
Hard Drives: C: 452 GB (312 GB Free); D: 931 GB (564 GB Free);
Motherboard: FOXCONN 2AB1, ver 1.00
System: American Megatrends Inc., ver HPQOEM - 20100907, s/n MXX0460L55
Antivirus: PC Matic Super Shield, Enabled and Updated
cpu.JPG
gpu.JPG
6 GB DDR3 RAM
Foxconn 2AB1 motherboard

I'm surprised you're able to run Windows 10 Pro Version 21H1 Build 19043 64-bit in that very old HP. 😲
I'm reasonably sure it has the speed and performance of a turtle. 🐢

-------------------------------------------------
 

skeeter5000

Thread Starter
Joined
Apr 15, 2001
Messages
162
Hey folks, I found out that is was MSN News, so did research on removing
it and took care of the situation. I now have the weather app, and it opens
to give the temp. Please mark as resolved.

Thanks all
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. The original thread starter may use the Report button to request it be reopened but anyone else with a similar issue should start a New Thread. Watch our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top