1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

need help please

Discussion in 'Earlier Versions of Windows' started by possum4ev, Jan 29, 2002.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. possum4ev

    possum4ev Thread Starter

    Joined:
    Dec 18, 2001
    Messages:
    12
    Hi hope someone here can help me like when I sign on to some web pages and message boards where there is supose to be images thier will be an little x and the image will never show up

    this has never done this before I always had photos on web pages now just the little x's are showing can someone tell me what I can do to fix this? and sometimes at the top of the page there will be little boxes just in squares nothing there...just the square hope this makes sence...can't really explane it to good...:confused:
     
  2. hottesttotty

    hottesttotty

    Joined:
    Dec 12, 2001
    Messages:
    542
    Hey possum4ev....have you tried refreshing these pages when they do that?? Sometimes, especially graphic heavy pages, are slow to load the images and your browser just sorta "times out" before they all get a chance to load. The boxes are just "placeholders" really, to show that there SHOULD be an image there.

    TT:)
     
  3. $teve

    $teve

    Joined:
    Oct 9, 2001
    Messages:
    9,396
    ok possum,im sumizing this is in internet explorer.
    click on tools/internet options/advanced,scroll down to multimedia,and check that "show pictures" is ticked.
     
  4. possum4ev

    possum4ev Thread Starter

    Joined:
    Dec 18, 2001
    Messages:
    12
    Hi I have did the refresh and still no pictures show up and also went to internet explorer as steve told me to do and the show pictures is check so what else could be by problem?:confused:
     
  5. TonyKlein

    TonyKlein Malware Specialist

    Joined:
    Aug 26, 2001
    Messages:
    10,392
    Hi,

    To start with, do some cleaning:

    Shut down Internet Explorer and Outlook Express.
    Go to Control Panel/Internet, and clear your temporary Internet Files.
    Also clear your History.

    Now go to the Advanced tab, and click Restore Defaults.
    And go to the Security tab, and click restore defaults there as well.

    That way you make sure the settings for the display of images, and for Java are set correctly.

    If still no joy, download and install Microsoft Virtual Machine

    Good luck,
     
  6. possum4ev

    possum4ev Thread Starter

    Joined:
    Dec 18, 2001
    Messages:
    12
    i will try that sorry so short holding grandbaby baby sitting her to night...lol hard to type and hold baby
     
  7. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/66870

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice