1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

need help with battlefield 2142

Discussion in 'Games' started by ciaran150, Nov 5, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. ciaran150

    ciaran150 Thread Starter

    Joined:
    Nov 5, 2007
    Messages:
    4
    ok heres the thing,
    i have started playing bf2142 for a while and its been going great so far BUT now theres a problem....... when i join a game i cant move my mouse or do any thing with my keyboard, i know its not frozen as in the back ground i can see things moving around and the txt in the top lefthand side of the screan still moves and im realy pissed off with it now lol and i dont know what to do :confused:

    can some help me plz !! and thank you
     
  2. gamerbyron

    gamerbyron

    Joined:
    Apr 9, 2007
    Messages:
    2,091
    Welcome to TSG, please post your computer specs.
     
  3. ciaran150

    ciaran150 Thread Starter

    Joined:
    Nov 5, 2007
    Messages:
    4
    operating system: microsoft windows XP home edition
    processor: intet pentium 4 CPU 3.06GHz
    memory: 1024MB RAM
    page file: 528MB used, 1929MB available
    display driver: (main driver) ati2dvag.dll
    ddi version: 9(or higher)

    is there any thing elce i need to put up?
     
  4. SirMille

    SirMille

    Joined:
    May 16, 2007
    Messages:
    32
    You connection might be dropping...objects will continue to move in the background even with no net connection.

    Also, are you using a two computer Keyboard Video Monitor switch?
    If so, perhaps you have set the KVM to take input from the second computer,
    thereby ignoring your gaming rig.
     
  5. ciaran150

    ciaran150 Thread Starter

    Joined:
    Nov 5, 2007
    Messages:
    4
    no im not useing that
    it was working fine untill a few days ago and i hadnt changed any settings on my coputer
     
  6. BlooChoo

    BlooChoo

    Joined:
    Jun 8, 2007
    Messages:
    2,088
    ok..it sounds like a problem i was havin a while ago...sometimes bf drops control settings...u wil have to go into options and then go to controls and set them to default...that shud fix the problem
     
  7. ciaran150

    ciaran150 Thread Starter

    Joined:
    Nov 5, 2007
    Messages:
    4
    hey thanx that fixed it thanx for every ones in put
     
  8. BlooChoo

    BlooChoo

    Joined:
    Jun 8, 2007
    Messages:
    2,088
    its a funny thing isnt it...made me feel a bit silly really when i discovered it:)
     
  9. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/648255

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice