Need help with loss of Shared Drives...

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

supner

Thread Starter
Joined
Dec 26, 2001
Messages
2
I have a WINNT Server 4.0 SP6a machine that is losing the shared drive every time it is rebooted. The machine is running IIS and Sybase. It is behind a load balancer. Any help would be appreciated
 
Joined
Feb 13, 1999
Messages
8,974
Are shares that are lose on the server or shares it accesses?

How are the shares mapped? Which NT facility is used?
 

supner

Thread Starter
Joined
Dec 26, 2001
Messages
2
The share that is being lost is a drive on the server itself. The other server that accesses that drive, no longer can see it once it has been rebooted. It is just a normal shared drive, done right form the drive itself. IE Right click and enable sharing. It is not a hidden share. Is there a better way to share this drive?

Thks Katrina
 
Joined
Feb 13, 1999
Messages
8,974
Check the WIN service and make sure all devices (servers and PCs) are using the correct WINs TCP/IP address. You can run IPCONFIG from a Command line to verify it for NT servers.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top