1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Net Gear FA311 IN WfW3.11

Discussion in 'DOS/Other' started by eschlieper, Oct 8, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. eschlieper

    eschlieper Thread Starter

    Joined:
    Oct 8, 2003
    Messages:
    2
    Has anyone ever successfully installed a Net Gear FA311 NIC in a Windows for Workgroups 3.11 environment? The machine is a Dell Dimension series, 133 MHz Pentium 1, 16 MB of RAM, and the operating system was bundled in with it.

    I'd like to get this machine hooked up to my current ( 2.4GHz XP ) machine, so I can move a bunch of CAD files ( more than I care to sneaker net ).

    Net Gear's box clearly states WfW3.11 compatible, but it won't install, and their customer support basically told me to go away.

    It is not a hardware problem - the Net Gear test program runs on both machines, and the two FA311s play nice with each other. They just don't play with 3.11. I've tried swapping cards between the two machines, but that didn't make any difference.
     
  2. Squashman

    Squashman Trusted Advisor

    Joined:
    Apr 4, 2003
    Messages:
    19,783
    You could always pull the hard drive out and install it in your new machine, then copy the files.
     
  3. DaveBurnett

    DaveBurnett Account Closed

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    12,970
    Does it produce any erro messages?
     
  4. eschlieper

    eschlieper Thread Starter

    Joined:
    Oct 8, 2003
    Messages:
    2
    It does generate error messages, but I will have to re-attempt the installation to regenerate/record them. Forwarding the messages to netgear was absolutely useless, however. I got partly hung up trying to load drivers from the netgear diskette - the utility couldn't find files that DIR saw clearly.
     
  5. mobo

    mobo

    Joined:
    Feb 23, 2003
    Messages:
    16,274
    FYI..I have that exact card installed in a pentium 166 and no troubles..
     
  6. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/170523

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice