netgear smart wizard wont come up

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

rheamadison

Thread Starter
Joined
Jul 11, 2005
Messages
3
I am running Windows2000. Last night I upgraded to the online protection program which comes with yahoo sbc dsl. Right after that my computer would not boot up in normal mode, it would get stuck while loading system tray icons. I went into safe mode and got rid of the upgrade, with that I was able to boot up my machine in normal mode. This was just the begining of my problems.

All of my system tray icons had disappeared. I reinstalled all of my applications. I also ended up having to reinstall the WG111 utility and driver. Instalation seemed to go smooth, but the system icon never showed up. When I try to launch the smart wizard for the wg111 the application does not show up. But on switching over to taskmanager wg111cfg.exe is up and running. The only way I can get my adapter to work is to disable WEP on the router since I cant configure the adapter. Any help on getting the configuration utility up is welcome.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top