Netscapr 7.2 email problem

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Dan Mc

Thread Starter
Joined
Nov 8, 1999
Messages
665
I use NS 7.2 as my email...all messsges arrive no prob, but one friend sends and all I get is a blank page...if he sends to Yahoo...no prob, and he is replies to a message, I get it in NS.

I use McAfe IS suite, but his does not show as filtered in antispam, firewall or anywhere!

I suspect the prob is on his end...he thinks it's imne?

Ideas???????
 

Dan Mc

Thread Starter
Joined
Nov 8, 1999
Messages
665
Thanks, Sacramento! I'll give it a try whem he sends again Monday!!
 

Dan Mc

Thread Starter
Joined
Nov 8, 1999
Messages
665
Miss it a little, but mostly from memories of my early teen years in the downtown area (19th between H and I)...far too crowded now (and the weather ini NM is unbeatable!)
 
Joined
Oct 26, 2001
Messages
57,793
So you had wild times as a kid down town then. :D Yes the town has gotten to big here.
But how is the weather there. I mean is it not hotter there?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top