Network Password Dialogue Box

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Patsy42uk

Thread Starter
Joined
Apr 1, 2008
Messages
12
How can I stop my network bx keeping popping up and asking for my password when I am already signed in? I have tried deleting the username and password and re-entering them but it still pops up every few minutes. Patsy:eek:
 

JohnWill

Retired Moderator
Joined
Oct 19, 2002
Messages
106,429
When does it ask for the password, when you attempt to access shared resources? We need to know the context of the password prompt.
 

Patsy42uk

Thread Starter
Joined
Apr 1, 2008
Messages
12
I am on a shared network at home with three computers, one of which is the server. This dialogue box is called Enter Network Password and is for my email service. It keeps popping up all the time. I dont know what other details I can give you:confused: Patsy
 

JohnWill

Retired Moderator
Joined
Oct 19, 2002
Messages
106,429
OK, that helps. If it's the email client that's asking for the password, what email client do you use?
 

Patsy42uk

Thread Starter
Joined
Apr 1, 2008
Messages
12
I use Virgin.net and Yahoo through Microsoct Outlook 2003 which I am using 'on free trial' basis. Patsy
 

JohnWill

Retired Moderator
Joined
Oct 19, 2002
Messages
106,429
Do you have the paid Yahoo POP email account? If you're using the free Yahoo, it's webmail only. If it's the paid account and it's configured for POP email using Outlook 2003, you need to configure Outlook to save the account password.
 

Patsy42uk

Thread Starter
Joined
Apr 1, 2008
Messages
12
Yes I am working on that - with a little help from hubbie :confused: many thanks for your response. :D Patsy
 

Patsy42uk

Thread Starter
Joined
Apr 1, 2008
Messages
12
Yes I did resolve it - I visited yahoo and changed instruction from pop to forwarding and that worked. Many thanks again, Patsy:)(y)
 

JohnWill

Retired Moderator
Joined
Oct 19, 2002
Messages
106,429
Glad we could help, if only indirectly. :)

You can mark your own threads solved using the thread tools at the top of the page in the upper right corner.© :)

 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top