network perhaps ? or windows xp prob

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Akmorph

Thread Starter
Joined
Nov 14, 2002
Messages
114
Not sure what is going on .. but when i play Everquest i get disconnected constanly , i play on a cable modem 512down 256up and have a NetGear Fa311 Net card ..

this is my problem , i will constantly get disconnected from the internet and then connected right back but i lose valuable time reconnecting to the servers and geting back to what ever i was doing . if anyone else knows anything about how or why this is happening please fill me in, im not too sure myself..

or if this post belongs in a different secttion please move it there.. i will also post in games area
 

Del

Joined
Aug 31, 2001
Messages
3,452
Do you get frequent disconnects when just surfing or just games?
What exactly do you have to do to reconnect? Just wait, reboot??
 
Joined
Aug 23, 2000
Messages
546
Is the Fa311 a NIC or what? I am not sure. It might be the modem itself or you might just have a bad line coming in. Good Question from Del. What OS are you using? And do you see it disconnect or what?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top