1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Network problem

Discussion in 'Windows Vista' started by Delta Dart, Sep 19, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Delta Dart

    Delta Dart Thread Starter

    Joined:
    Nov 6, 2003
    Messages:
    169
    I have a Dell E-520 (Vista Home Prem.) & ,and a Dell laptop (Win-98 2nd Ed) on a home network. I have the password set the same on both.
    Both system sees each other on the network but when the 98 system ask for a password it will not accept the passwords I have entered for both computers. I assume the passwords that are needed are the ones used for Vista log-on. Is that correct?
    I have selected "Client for MS Networks" on the 98 system.
    The Vista computer displays everything from the 98 machine fine, but I cannot get past the password on the 98 system.
    I assume some of you guys have long past forgot Win 98, but hope there are some young folks who still have good memories available.
    I know asking password questions on any forum is a no-no but in this case I am not trying to crack one, just trying to get one to work.
    Any advice greatly appreciated.

    Thanks Russ
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/751522

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice