1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Network problems

Discussion in 'Windows XP' started by jschesser19, Apr 3, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jschesser19

    jschesser19 Thread Starter

    Joined:
    Jan 29, 2010
    Messages:
    62
    im running windows xp pro and i have 108mbps connection but it wont let me access the web or evoke the internet gateway to set it up, iv'e had this problem before but i just did system restore and it worked fine but then it went out again and i cant find any problems with it, all my ip addresses are correct and im still unable to connect.

    any1 got any ideas
     
  2. raybro

    raybro

    Joined:
    Apr 26, 2003
    Messages:
    5,836
    I suggest you click the "Report" button at the lower right of your post and request your thread be moved to the Networking forum. You will likely get more help there.

    Raybro
     
  3. Triple6

    Triple6 Moderator

    Joined:
    Dec 26, 2002
    Messages:
    52,935
    First Name:
    Rob
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/914584

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice