new comp win98se error

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

TheDarkOne

Thread Starter
Joined
Jun 18, 2000
Messages
6
I have just built a new comp using a gigabyte ga7dx mobo and an athalon 1.4 266 processor with 256mb of 2100 ddr ram
when i try to install 98se i get the windows requires atleast 16 mb of memory error. I know the pc is picking up the memory because it wouldnt even turn on if it didnt. Any help is much appreciated.
ty
darkone414
 
Joined
Dec 19, 2001
Messages
149
I don't know that much about mobo's, you have
checked that the memory is ok for that system?
Have you checked the bios?
 
Joined
Dec 2, 1999
Messages
12,041
Try clocking your memory down to 100 and installing, after install punch it back up to 133.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top