New CPU P4 3.0E on Asus P4S800 Motherboard

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

mrbigblue

Thread Starter
Joined
Aug 5, 2004
Messages
13
Need to know the multiplier specifics when installing this cpu onto this motherboard.

Cpu Frequency
Memory and bus frequencies


Thnx.
 
Joined
May 3, 2004
Messages
1,544
mrbigblue said:
Need to know the multiplier specifics when installing this cpu onto this motherboard.

Cpu Frequency
Memory and bus frequencies


Thnx.
Arew you talking about overclocking it? :confused:
 

mrbigblue

Thread Starter
Joined
Aug 5, 2004
Messages
13
4steve44 said:
Arew you talking about overclocking it? :confused:
Hi,

No, not overclocking, but just installing............

Thnx for your reply!

mrbigblue
 
Joined
May 3, 2004
Messages
1,544
Your front side buss(FSB) on the board is capable of 800Mhz but that is in dual channel mode.
 

mrbigblue

Thread Starter
Joined
Aug 5, 2004
Messages
13
4steve44 said:
Your front side buss(FSB) on the board is capable of 800Mhz but that is in dual channel mode.

Hi,

Yeah i know that; but i need the settings for changing a intel 1.9 ghz cpu for a Intel 3.0E cpu.........i need all the necessary settings for that when i put in that new processor......

Grtz and Thnx in Advance!
 
Joined
Dec 30, 2003
Messages
1,647
3E GHz 800 MHz 15/1 1 MB 90nm
3 GHz 800 MHz 15/1 512K 0.13µ

Best to just set the mobo to auto on the cpu speed and it will set it for you.
 

mrbigblue

Thread Starter
Joined
Aug 5, 2004
Messages
13
SacsTC said:
3E GHz 800 MHz 15/1 1 MB 90nm
3 GHz 800 MHz 15/1 512K 0.13µ

Best to just set the mobo to auto on the cpu speed and it will set it for you.

Hi,

I have the Intel Pentium 4 3.0E Ghz 800 Mhz 15/1 Mb 90 nm......
Auto won't work flawlessly, i have to set the parameters manually; that's the reason i need the exact parameters....

FSB/ Multiplier etc etc......

Thnx for your message!

Grtz,
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top