New Hardware Wizard causes System to reboot

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

rwilli73

Thread Starter
Joined
Sep 3, 2004
Messages
1
I have done a fresh install of Windows 98se. I have run fdisk, and formatted the drive. When I reboot Windows starts to load and I get a message that “New hardware has been found”. When the new hardware wizard starts the computer reboots. If I let this go, it will keep doing this for hours. I have disabled the plug and play in the BIOS and it does the same thing. Does anyone have any ideas?
 

JSntgRvr

José
Retired Moderator and Malware Specialist
Joined
Jul 1, 2003
Messages
18,552
Disconnect all devices from your computer, including all PCI devices. Only your monitor, mouse and keyboard should be connected. Then try again.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top