new HD hangs every few mins

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

treefire

Thread Starter
Joined
Sep 16, 2008
Messages
1
Hi there,
I will appreciate if you help me solve this problem.

I bought new WD HardDisk 500 GB, after starting up the window(Vista), it hangs after 20-30 mins, nothing works, leaving it few mins, start working again, and then it hangs every few mins, it's annoying, cannot continue any work.

My PC specifications:
Intel 3.4 GHz
Intel Desktop Board 915 D101GGC
Geforce 6200 TC Graphics Card

Recently added:
1.5 GB DDR1 RAM
500GB WesternDigital Caviar Blue (previously it was 80 GB WD, working fine, but after installing the new HD, the problem appeared)

Even tried switching to disfferent sata ports in motherboard, problem is still.
Please reply for any suggestions, or if you had similar problems.

Thankyou
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top