New HDMI Monitor -- No Sound? Advice Appreciated!

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

CoryARamirez

Thread Starter
Joined
Aug 7, 2011
Messages
11
Hey all,

So I recently just picked up a new 27" Samsung Monitor, here is the link: http://www.amazon.com/Samsung-S24D5...=UTF8&qid=1427052003&sr=1-4&keywords=s27e390h

For some reason I can't get the sound to work. It's hooked up via an HDMI cable to my Nvidia Geforce 750 TI GPU. This is the same HDMI cable that was used with my old monitor and there was no issues at all.

Though for some reason it's just not working for this monitor? I've made sure all drivers were installed, the monitor was set as default in sound control panels, tried all of the available options there in terms of default (HD audio device, digital audio, my monitor, etc) but I can't seem to get it to work..

Any ideas??

The green sound level bars are going up and down but nothing is just coming out of the speakers, so I'm not sure :(

Thanks guys. Very stressful.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top