New PC Build Doesn’t Provide Any Signal To Monitor

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

UsernameTaken11

Thread Starter
Joined
Jan 29, 2019
Messages
1
So I recently built a new PC and when it boots the fans and RGB all turn on and the CPU cooler and GPU fans turn on, but it will to not display anything on my monitor. I have tried plugging in several different types of cables and I also made sure every Mobo cable is tight and secure. My specs are: CPU: i7-6700k, GPU: GTX1070, RAM: 2x8 GB RGB Corsair Vengeance Ram, and a Gigabyte GA-Z27OP-D3 Mobo. Please provide any help you can, I need it desperately as I have no other computer to use.
 
Joined
Sep 30, 2014
Messages
148
Have you checked the driver for your video card? Does your monitor need a driver? Have you tried resetting your monitor by unplugging the power cable and holding down its power button for about 30 seconds?
 
Joined
Aug 12, 2003
Messages
5,606
U don’t need a dvideo card driver to get to the bios screen
Or a monitor driver??????
Have u plugged in the 4/8 pin power plug near the cpu???
Also pull a stick of ram, try with just one
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top