1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

No audio after clicking on audio web link and red x in box at top of page

Discussion in 'Windows XP' started by jimoz, Jan 26, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jimoz

    jimoz Thread Starter

    Joined:
    Jan 23, 2006
    Messages:
    2
    I am running XP Home SP2, surfing with IE6 on high speed cable. I clicked first on a video link on a website and got good video and audio. I then clicked on two separate audio links on the same page with no audio, but got a little red x in a box at the top left of the page. I emailed the web page and they checked the link at the office and also had someone check it from home and got audio OK both ways. I tried turning off my firewall temporarily and lowered my cookie setting, but still got red x and no audio. I also can't get some pictures on fwd email web links and get the red x. I made sure the "show pictures" was checked in Internet options/advanced settings.
    Any thoughts?
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/437535

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice