1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

No Audio Devices

Discussion in 'Hardware' started by StealerOfPie, Feb 6, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. StealerOfPie

    StealerOfPie Thread Starter

    Joined:
    May 4, 2004
    Messages:
    3
    Not sure if this is the right place to post this, but my computer's sound isn't working. I don't have a sound card, but the motherboard came with built-in audio. When I open up the Device Manager, my device is there (Realtek AC'97 Audio), but when I check the Sound and Audio Devices section in the Control Panel, it says "No Audio Devices." I'm sure that the speakers are plugged in, and I've tried reinstallling the drivers from the CD that came with the motherboard. Right now I'm checking to see if there are any updated drivers I can install. Any ideas?
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/327604

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice