NO AUDIO OUTPUT DEVICE- I'm so stuck, please help me!

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

JessicaHP

Thread Starter
Joined
Apr 26, 2010
Messages
5
Hi everyone, Have been having this problem for the past month or so.... and I'm starting to get desperate for a computer wizz to help me!!

Okay, so I have a HP DV6700 pavilion entertainment laptop with windows vista. I have a feeling that there is not a problem with the actual sound card as sometimes when i turn the computer on, the sound icon looks normal, but then the computer crashes!

I have tried downloading realtek from the HP website, with no luck. I have also tried following various websites with instructions that tell me to go to my device manager and look for sound, 'video and games' (which is not there, neither is 'other devices') I have also followed instructions that tell me to go onto my recovery manager and recover the sound that way- this didnt work either.

Is there anyone that can help me??
Pleease!! I'm not the best with computers, and have tried my best, but I'm at a loss about what to do!!
Thanks :) Jess x
 

etaf

Wayne
Moderator
Joined
Oct 2, 2003
Messages
65,487
would you post a screen shot of device manager and sound please
under vista - I would expect to see - sound, video and games

Do you have any yellow ? or ! anywhere in device manager ?

To post a screen shot of the active window, hold the Alt key and press the PrtScn key. Open the Windows PAINT application and Paste the screen shot. You can then use PAINT to trim to suit, and save it as a JPG format file.
To upload it to the forum, open the full reply window and use the Manage Attachments button to upload it here

control panel - classic view on lefthand side - sound
 
Joined
May 5, 2010
Messages
1
hi all

I have a Hp pavillion Dv 6000 laptop . the problem is that it says no output device is installed on the volume icon , the bigger problem is that when i try to install the software for it ( conexant smart audio 221) it says no device found . it does not show on the device manager too . i dontr know what to do guys please help me out !!! thanks in advance
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top