no boot device found, but it seems ok

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

okeee

Thread Starter
Joined
May 14, 2006
Messages
720
i left pc on in win and did something else. when i came back, there was this screen: NO BOOTABLE DEVICE FOUND: Insert boot disk and press any key.
i checked in boot menu, boot order, and the hard disk drive with win xp on it wasnt listed. so i couldnt select the hard drive. but in the hard drive section, it was listed! then i tried f8, selected some boot menu to boot win in safe mode, and the hard disk could be selected! and win started in normal mode, not in safe mode. i havent restarted pc yet, but why cant the hard drive be detected by boot menu?

asus p5q-e
intel core 2 duo e8400
4gb ram
engtx260
win xp sp2
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top