No Connections since going wireless

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

RobMidas

Thread Starter
Joined
Feb 18, 2010
Messages
180
Hello Tech Guys

Ok i have an existing setup downstairs consisting of one PC with a standard virgin media broadband modem on the 10mb package -Ill call this PC1. Ive recently bought another pc for upstairs (PC2) and iv dug up a netgear wireless modem/router (which came with 1st PC but never used it) which iv attached to my existing modem downstairs and using the disc that came with the wireless modem i installed it on PC 1.

I got a wireless adapter and installed it onto PC2, plugged it in and it works fine.

I play IL2 online with no problems connecting to other servers.

But when i try to play football manager online as i have done for years dowstairs on pc1, and it wont let me connect to other games or let them connect to me !

Also in hamachi a friend told me i have a warning triangle next to my virtual ip address so i know something isnt quite right

Any help please ???

Ive allowed the game through firewall and all the usual steps

i think this is a case of two modems confusing any incomings and outgoings

Thats as far as my tech knowledge goes im afraid.


Thanks
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top