1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

No display or beeps. Tried everything and out of ideas

Discussion in 'Hardware' started by mo123456789, Apr 2, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mo123456789

    mo123456789 Thread Starter

    Joined:
    Feb 19, 2005
    Messages:
    12
    Hi all,

    This is my first post :D and I hope ive posted it in the right place.

    Well a few days ago I bought a new Antec 300 case and a heatsink for my computer
    Installed everythin today, I had to snap off the legs to make the heatsink fit but apart from that all went well.
    I turned my computer on and No display, no beeps and no lights on the keybaord but all fans and hard drives were working.

    Heres my spec:
    AS-Rock k8 combo z (I know its old!)
    AMD-Athlon 64
    800 watt PSU
    2gb Crucial RAM
    Radeon AGP 8x 3850 Gfx Card - No onboard video

    Well ive been up all night troubleshooting and this is what ive done so far.

    1) Taken motherboard out of computer and stripped computer to PSU, Gfx card, 1 stick of RAM and keyboard to isolate the problem. I used a anti static matt.
    2) Monitor works fine when connected to another computer
    3) Tried running my computer on another monitor but no display or beeps
    4) Installed my old heatsink again and same problems
    5) Ive tried another PSU, Gfx card and RAM (All working on my mates computer) on my motherbaord but the same problem
    6) Ive tried my PSU, Gfx card and RAM in his computer and they work fine.
    7) Booted with no RAM and I get error beeps but no display
    8) Resetting CMOS using the jumper method and removing battery but same problem
    9) Checked the processor by removing heatsink and turning computer for a few seconds. Processor heats up so thats a good sign

    And even after all that it hasnt made a single difference!
    It cant be the Gfx card, RAM or PSU.
    Not sure about motherboard or Processor

    Im totally lost for solutions, I hope someone can help. It seems to me its that I could have damaged the motherboardsomehow in the process but not too sure. Im going crazy

    Thanks in advance
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/914182

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice