No display

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

an4cer

Thread Starter
Joined
Sep 9, 2004
Messages
1
hi guys, i was wonderin if any 1 here can slove this problem tht iam havin. After i cleaned the dust build up in my pc case i get NO DISPLAY mgs on the monitor. I took the video card out n put it bak in n it woks fine but the next da when i turned the pc on i get the same problem. :confused:

Is my video card playin up?

So now everytime i want to use my computer i have to take my video card out n put it bak in n then turn the pc on. :mad: (this is weired)

can any one tell me wat to do.

thanks.
 

etaf

Wayne
Moderator
Joined
Oct 2, 2003
Messages
65,471
Hi, and welcome to the TSG forum :) (y)

Sounds like a faulty connection, was there lots of dust in the video card - as yor removed the video card you allowed the dust to fall into the socket.
I would try and clean out the socket (can you get a vacuum cleaned over the socket to draw up any dust/dirt) and also clean the card contacts, sometimes rubbing the card contacts (NOT THE SOCKET) gently with a rubber/eraser (the type to rub out pencil) making sure you remove any rubber, helps.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top