Solved No HDMI signal (RX 580)

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

yonyz

Thread Starter
Joined
Aug 7, 2008
Messages
344
Hi,

I have a PC with Windows 10 installed. It has a Radeon RX 580. The HDMI output is connected to a received which is connected to a TV. I know that my cable, receiver and TV are working because if I use this very setup with an Xbox One then it works fine, but if I connect that same cable to the PC instead, there's no signal. The PC seems to boot fine (no abnormal beeps).

Do I need to first connect the PC to a monitor via HDMI and setup the GPU to output via HDMI? The PC is otherwise setup with the driver already.

Thanks.
 

yonyz

Thread Starter
Joined
Aug 7, 2008
Messages
344
Solved by updating AMD driver and switching HDMI port on the GPU (it has two).
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top