No ID address mark was found on the floppy disk"

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

thericker828

Thread Starter
Joined
Sep 26, 2003
Messages
4
I am using Windows XP Home. Recently the floppy drive seemed to quit working, but device manager says it IS working.
The problem is whenever I try to use a floppy disk I get an error message saying: "a:\ is not accessible. No ID address mark was found on the floppy disk"
It doesn't matter which floppy disk I try to use...NONE of them will work. It happens even if I put in a blank diskette.
I have not made any changes to my system or done anything else that I can think of to cause this.
 
Joined
Mar 20, 2003
Messages
4,823
For all practical purposes, I think that unless you can clean the heads sufficiently, the drive is ready for drive heaven

Before you buy a new one though see if swapping with another one does solve the problem
 

JohnWill

Retired Moderator
Joined
Oct 19, 2002
Messages
106,418
Since floppy drives are $10 or less, this is not a big loss. :)
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top