1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

No internet connection

Discussion in 'All Other Software' started by SpockPainter, Dec 29, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. SpockPainter

    SpockPainter Thread Starter

    Joined:
    Mar 20, 2007
    Messages:
    16
    I installed Vista Basic on my HP Pavilion Lap top, it wiped out the HP recovery manager on the disc, it originally had the full Vista Operating system which took up too much to Disc space, The Vista OS is working but I can't get on Internet. Under Device Manager/Network adapter is a Broad Com Wi-Fi adapter, it says is properly working Device .I tried "Uninstalling' as an HP adviser instructed but no connection. I notice that my other PC with Vista Basic has under Network adaper/Marvell Yukon 8E8038 PCI-E Fast Ethernet Controller/Realtek RTL8187B Wireless 802.11b/g USB 2.0 Network Adapter, is my Broad com Wi-Fi adapter the right device, I have a cable from router No Wireless, please help!
     
  2. Hughv

    Hughv

    Joined:
    Jul 22, 2006
    Messages:
    8,450
    Do you have access to a WiFi signal?
    Is an Ethernet adapter listed in Device Manager? Are there any unidentified devices?
     
  3. SpockPainter

    SpockPainter Thread Starter

    Joined:
    Mar 20, 2007
    Messages:
    16
    I just got a new modem today ( Telus D-link) I now have wi-fi and it is working, however the cable plug in does not,but they all say there is a "no driver installed" and have a yell0w '?" mark!
     
  4. Hughv

    Hughv

    Joined:
    Jul 22, 2006
    Messages:
    8,450
    Go to the HP site and look for the proper ethernet driver under your model number.
     
  5. flavallee

    flavallee Trusted Advisor

    Joined:
    May 12, 2002
    Messages:
    79,801
    First Name:
    Frank
    What's the model number of that HP Pavilion laptop?

    If you don't know what the model number is, look at the sticker on the bottom and advise what the product number and/or service tag number is.

    -----------------------------------------------------------------

    By the way, you need to update your "computer specifications" because it's showing a Dell Dimension 4600.

    -----------------------------------------------------------------
     
  6. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/971510

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice