No message appears

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

JohnC543

Thread Starter
Joined
Apr 21, 2002
Messages
179
I am running Windows 95 and Internet Explorer. E-mail
reception is usually OK. Sometimes, however, I get an e-mail
with the to, from, subject BUT no message. When I know the
sender I ask them to resend. Same results. Any thoughts on
this.
 

dud

Guest
Joined
Jan 10, 2003
Messages
122
Just a thought, but are the ones you receive sent in html format? Could be you've got your receipt defaults set up wrongly and the message is really there but you might have your ink set to white?
Other than that, I reckon they're pulling your leg!! :D :D
 
Joined
Nov 6, 2002
Messages
710
It's possible that it's a FWD and your not seeing the forwarded messsage.. Try hitting Ctrl+F3 when you open the next one like this.
 

JohnC543

Thread Starter
Joined
Apr 21, 2002
Messages
179
The sender says he is using HTML. I received another blank e-mail
today and tried ctrl F3. Nothing. However, on the mail page tool
bar I went to properties - details - message source and there
with all the tech info about how the message was sent was the
text of the message. Still working on getting this in a normal fashion. Any more ideas?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top