No Outlook Express Messages Are Printed

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

George-2

Thread Starter
Joined
Jan 23, 2005
Messages
1
I have had my problem for some time and had a work around which is no longer applicable hence I get a white screen where message should be so I don't know what is being said.

My problem started about 6 or 8 months ago on Outlook Express. At that time I was using dial up and changed over to Earthlink.net with their e mail program Total Access. My problem immediately disappeared. One month ago I switched over to High Speed and the person doing the custom install saw I used Outlook Express so he reenergized (non computer word) the program. The custom installer saw my INBOX with about 30+ messages that go back a long way. EACH ONE LINE description was complete, meaning To: xxx,
From: YYY, Subject: ZZZ, and anything else that showns on the ONE LINE.

When I double click on one of the inbox messages I FIND MY PROBLEM! Everything that showed before is shown again, but now greyed out since it has to do with basics. HOWEVER, the text area (where the message should be) is 100% pure white. I have double clicked all 30+ messages and get the same thing,...a pure white screen.

I thought it might have something to do with installing SP-2 on my XP Home Edition BUT SP-2 was installed about 6 months ago and my e mail problem started about 8 months ago.


That is my problem! Can anyone offer suggestions?
 

EAFiedler

Retired Moderator
Joined
Apr 25, 2000
Messages
14,172
Hi George-2

Welcome to Tech Support Guy Forums!

So if I understand correctly, you can send and receive emails ok.

The problem lies in that the messages you receive are blank inside?

If you run your mouse over the inside of the message, does anything show up in the highlighted/selected area?

Perhaps your fonts have a white color?

Are you able to create a new message and see the fonts inside?

Let us know.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top