No Power, Blinking green light on power supply and motherboard

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

ncleo1865

Thread Starter
Joined
Oct 31, 2007
Messages
2
I have a Sony VGC-RB42G computer. I recently moved my computer, cleaned off all the dust, and when I plugged everything back in, it won't power up. The light on the power supply blinks green, inside the motherboard also has a green light that blinks as well. It has a ticking sound too, but I am not sure if it is coming from the power supply or the motherboard. Any idea what could be wrong.

FYI, I have already unplugged everything from the power supply, pulled out the ram, checked the battery, and put everything back together and still no change. One thing I thought was strange was after I unplugged everything, I pulled the power into the power supply again and this time the green light came on but did not blink. It stayed solid.

Help
ncleo
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top