No signature hyperlinks in WLM 2011

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

PetsPhotography

Thread Starter
Joined
Jan 17, 2011
Messages
1
I'm using Windows Vista Home Premium
Windows Live Mail 2011

After recently "upgrading" from Windows Live Mail to the 2011 version, my signature no longer displays hyperlinks, athough it used to.

I have uninstalled and reinstalled version 2011
I have deleted and remade the signature
I remade it with and without http://
Still no hyperlinks

Can anyone shed some light on this issue please?
Thanks
Richie
 
Joined
Mar 4, 2011
Messages
1
I hate to do a 'pile-on' here on this thread but I am getting really frustrated with the fact that I cannot create a simple hyperlink to a website within my signature.

The only work around I have done is to create the signature that I want....in a blank/new email form....include the hyperlink....and then save it in my drafts.

Now, every time I want to use this signature, I have to go copy it from my drafts folder and paste it at the bottom of my email.

Hardly an efficient way to do this!

And....it makes me want to spend a lot more time on my Mac and use Mac Mail!
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top