1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

No site configured at this address

Discussion in 'Windows 7' started by gre3napple, Sep 23, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. gre3napple

    gre3napple Thread Starter

    Sep 23, 2012
    getting this error message while trying to go to website that i frequently access. It won't let me on that site anymore..

    here is the specs of my computer

    ASUS A43S series

    Tech Support Guy System Info Utility version
    OS Version: Microsoft Windows 7 Home Premium, Service Pack 1, 64 bit
    Processor: Intel(R) Core(TM) i3-2350M CPU @ 2.30GHz, Intel64 Family 6 Model 42 Stepping 7
    Processor Count: 4
    RAM: 1952 Mb
    Graphics Card: Intel(R) HD Graphics Family, 784 Mb
    Hard Drives: C: Total - 307199 MB, Free - 164256 MB; D: Total - 382602 MB, Free - 373670 MB;
    Motherboard: ASUSTeK Computer Inc., K43SD
    Antivirus: AVG Anti-Virus Free Edition 2012, Updated and Enabled

    please help thank you
  2. huggie54


    Feb 17, 2008
    hiya is it just this site,
  3. DaveBurnett

    DaveBurnett Dave Trusted Advisor

    Nov 11, 2002
    And the site is??
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/1070092