No sound after re-installing Windows98SE

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

mannyd99

Thread Starter
Joined
Sep 4, 2001
Messages
2
I just re-installed windows 98se on my computer and there's no sound coming through the speakers.
 
Joined
Feb 16, 2003
Messages
291
have you checked in your sounds in the Control Panel? maybe it got turned off somehow.
check to see if Windows is seeing your speakers? or maybe the cords got unplugged or jiggled loose?
have you rebooted to see what happens? just for the heck of it?
open your DXDiag and run the tests under the Sound Tab.

V***V
 
Joined
Jan 7, 2003
Messages
662
Also

Start -> Settings -> Control Panel -> Multimedia. Check the box at the bottom "show speaker icon in task bar".


This has fixed the same problem for me on several occassions


Wizzkid
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top