No Sound At All

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

blgordon

Thread Starter
Joined
Nov 26, 2001
Messages
2
(I think I put this in the wrong forum before.)
I can't get any sound to come out of my comp at all. Not even the introduction music you get when the comp first comes on. I've checked all the ports and the device manager says that everything is working properly -- yet I still hear nothing! All of
my media devices seem to be functioning fine as their bar still moves as they play, however, nothing is coming out of my speakers. And yes, I have checked to see if they are turned on or plugged in. ;) Any help would be appreciated.
 
Joined
Oct 14, 2001
Messages
2,218
Right click on your volume icon and choose open volume controls. Go to options>properties>scroll down and check all of the boxes>ok>see if anything is muted.

__________________
–˜DoyceJ™— VIRUS SCAN~SPYWARE~MSCONFIG
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top