No sound device found

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

RBrennan12

Thread Starter
Joined
Jan 28, 2007
Messages
1
When i recently purchased my HP laptop the sound worked fine but soon after my sound completely stopped working. Under the sound devices menu it says there is no sound device connected and when i attempt to play music under windows media player it says again that no sound devices are found. It's and altec lansing sound system and the headphones don't work either. Any ideas?
 
Joined
Jan 25, 2007
Messages
88
go to system properties the click on the hardware tab make sure its showing up there first if its not then you need to right click on my computer on that same page and tell it to search for hardware changes. then try and update the drivers for that hardware. sometimes they will quit when a update have been installed dont know why that is yet. but another thing you can probably do is if you still have the disks that came with that computer is load the drives disk for that computer and uninstall and reinstall the sound card drivers.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top