no sound driver after re-installing XP..

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

lupin0915

Thread Starter
Joined
Sep 27, 2003
Messages
2
Hi,
I crashed my HDD yesterday after one of you ;) told me it was a HDD issue.....
I re-installed XP and the sound driver, USB and SM Bus controller have not found their drivers form Device mger.
The sound is on board and I have enabled this in the BIOS. but still I can't have sound at all.
What is going on???
Thanks, Fred.
 
Joined
Aug 17, 2003
Messages
17,584
You need to locate the drivers for your on-board chipset.

They should have come with the PC, and may be labled motherboard drivers, or motherboard utilities or such.

They are only useful if they are designed for XP of course.

Failing that, identify the make and model of the notherboard and search for the makers website using Google.

They are usually available to download, in a suitable form for most operating system versions.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top